Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Nathalie Brydolf

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Per Kristiansen, Warner Music Sweden/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Nathalie Brydolf som kommer att tävla med bidraget “Fingerprints”, som är gjord av Andreas Stone Johansson, Etta Zelmani, Laurell Barker och Anna-Klara Folin.

 

Bakgrundsfakta


Artisten Nathalie Brydolf har hållit på med musiken sedan högstadietiden, alltifrån att sjunga i körer till att stå på andra scener, däribland Idol-scenen som hon fick känna på för snart tre höstar sedan, ett äventyr som tog henne till en sjätteplats i tävlingen den gången. Hon bodde ett tag i London där hon pluggade musik men bor numera i Sverige igen. Hösten 2019 sökte hon också kärleken i programmet Bachelor och hon har också sökt kärleken i SVT-programmet Första dejten.

Nu är det alltså dags för henne att tävla i Melodifestivalen och detta blir hennes debut i detta sammanhang.

Följ gärna Nathalie Brydolf i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen