Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Klara Hammarström

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Per Kristiansen, Warner Music Sweden/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Klara Hammarström som kommer att tävla med bidraget “Beat of Broken Hearts”, som är gjord av David Kreuger, Fredrik Kempe, Niklas Carson Mattson och Andreas Wijk.

 

Bakgrundsfakta


Klara Hammarström är ett stort namn i hästvärlden där hon tävlat och vunnit flera medaljer genom åren och även flera i hennes familj tävlar också med framgång i ridsport. Hon har tillsammans med sina syskon medverkat i SVT-realityshowen Familjen Hammarström där man får följa deras karriärer. Numera är det framförallt musiken som gäller för Klara, vilket var tydligt ifjol (2020) då hon tävlade i Melodifestivalen med låten Nobody som var inte långt ifrån att lyckas gå vidare till i alla fall Andra chansen. Men då tog det stopp redan i deltävling och nu när hon kommer tillbaka till Melodifestivalen gissar vi att målet är att försöka ta sig vidare den här gången istället.

Följ gärna Klara Hammarström i sociala medier via hennes officiella Facebooksida och Instagramkonto.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen