Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Emil Assergård

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Evelina Sigetty, Emil Assergård/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Emil Assergård som kommer att tävla med bidraget “Om allting skiter sig”, som han har gjort tillsammans med Jimmy Jansson, Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Anderz Wrethov och Johanna Wrethov.

 

Bakgrundsfakta


Emil Assergård föddes den 23:e maj 1991 och kommer från Undrom utanför Sollefteå. Publikt slog han igenom 2013 med sitt debutalbum Rakt från hjärtat och har sedan dess släppt otal singlar som fått många lyssningar och utmärkelser. Han är också en ständig aktuell artist på musikscenerna och har också prisats för sin musik inte minst att en av låtarna har sålt fyra gånger platina – det är inte dåligt! Nu 2021 som vi kommer att få se Emil för första gången tävla i Melodifestivalen och det ska enligt uppgifter vara en peppig låt som hyllar publiken som han saknat mest under det år som i princip all underhållning har ställts in.

Följ gärna Emil i sociala medier via hans officiella Facebooksida och Instagram.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen