Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Elisa Lindström

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Magnus Ragnvid, Freebird Eintertainment/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Elisa Lindström som kommer att tävla med bidraget “Den du är”, som hon har varit med och gjort tillsammans med Bobby Ljunggren och Ingela Pling Forsman.

 

Bakgrundsfakta


Elisa Lindström har sysslat med musiken länge. Redan på gymnasiet startade hon sitt första dansband som snabbt blev en succé. Sedan dess har hon också synts till i många andra sammanhang inte minst i Melodifestivalen 2014 där hon tävlade med den glada låten Casanova som dessvärre åkte ut direkt i sin deltävling. Men det blev senare seger i TV4-programmen Körslaget och Let’s Dance samt i SVT:s Dansbandskampen. Frågan som kan ställas då är om det är dags för seger i Melodifestivalen? Det är inte en omöjlig tanke då Elisa nu återvänder till denna musiktävling igen med en låt signerad veteranteamet Bobby Ljunggren och Ingela Pling Forsman. Här ska det tilläggas att det är både Elisas och Plings comeback i tävlingen då Plings senaste Melodifestivallåt var just med Elisa 2014.

Följ gärna Elisa i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen