Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Efraim Leo

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Matilda Hammar/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Efraim Leo som kommer att tävla med bidraget “Best of Me”, som han har varit med och gjort tillsammans med Cornelia Jakobsdotter, Amanda Björkegren och Herman Gardarfve.

 

Bakgrundsfakta


23-åriga singer-songwritern Efrahim Leo kommer från Stockholm och trots sin relativt unga ålder är han redan en etablerad artist. Bland annat har han släppt en rad singlar och har uppträtt på festivaler. Några av de största ögonblicken torde vara när han fick vara öppningsakt åt Icona Pop. I våras släppte Efraim sin debut-EP Timing med singlarna “One of Them Girls” och “Talk To Me” vilka var uppföljarna till singeln “You Got Me Wrong som kom 2018. Nästa sikte i karriären blir nu Melodifestivalen 2021 där han kommer att tävla med låten “Best of Me”.

Följ gärna Efraim Leo i sociala medier via hans officiella Facebooksida och Instagramkonto.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen