Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Anton Ewald

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Brian Jamie, PRFKT/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Anton Ewald som gör comeback med bidraget “New Religion”, som han har varit med och gjort tillsammans med Jonas Wallin, Joe Killington och Maja Strömstedt.

 

Bakgrundsfakta


Anton gjorde stor succé när han år 2013 ställde upp i Melodifestivalen med bidraget Begging som tog sig vidare till final via Andra chansen där han slutligen hamnade på fjärde plats. I samband med detta släppte han en EP innehållandes sin Melodifestivallåt samt ett antal andra låtar. Året därpå ställde han upp med den av John Lundvik gjorda låt Natural”, som förvisso också gick till final om än att han nu kom sist!

Efter det senaste Melodifestivalförsöket har Anton släppt några singlar till men framförallt har han fokuserat på sin modellkarriär i USA, åtminstone fram till nu 2021 då han gör comeback i Melodifestivalen efter ett antal års uppehåll. Det ska tilläggas att Anton även är dansare och att han har både dansat och koreograferat bland annat ett antal scenframträdanden i Melodifestivalen.

Följ gärna Anton i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen