Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna Alvaro Estrella

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Universal Music/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Alvaro Estrella som kommer att tävla med bidraget “Baila Baila”, som är gjord av Anderz Wrethov, Linnea Deb och Jimmy “Joker” Thörnfeldt.

 

Bakgrundsfakta


Artisten Alvaro Estrella är både dansare och sångare som synts till bakom flera artister i Melodifestivalen. År 2014 fick han själv kliva upp i rampljuset på den stora Melodifestivalscenen med låten Bedroom som dock åkte ut redan i sin deltävling. Två år senare släppte han sin nästa singel Side X Side och var även med i musikalen West side story på Malmö Opera 2018. I Melodifestivalen 2020 kunde vi se honom tävla tillsammans med Mendez och låten Vamos Amigos som tog dem till final via Andra chansen där det sedan blev en elfteplats i tabellen. Till 2021 återkommer nu Alvaro en gång till i tävlingen igen, denna gång är han tillbaka som soloartist.

Följ gärna Alvaro Estrella i sociala medier via hans officiella Facebooksida och Instagramkonto.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen