Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Mello 2020: Lär känna Klara Hammarström

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2020. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Klara Hammarström som tävlar i den andra deltävlingen.

 

Klara Hammarström föddes den 20:e april 2000 i Stockholm. Hon är ett stort namn i hästvärlden där hon tävlat och vunnit flera medaljer genom åren och även flera i hennes familj tävlar också med framgång i ridsport. Hon har tillsammans med sina syskon en realityshow på tv, “Familjen Hammarström” där man kan följa deras karriärer. Hennes musikaliska talang har hon fått visa genom att sjunga på bl.a hästshower. 2019 släppte hon två singlar men hon har även blivit uppmärksammad för sin version av Aviciis “Wake me up”.

I Melodifestivalen 2020 tävlar Klara Hammarström med låten “Nobody” som är gjord av Erik Smaaland, Palle Hammarlund och Klara Hammarström.

 

Startfältet i Göteborg

Förutom Klara Hammarström tävlar också dessa artister med tillhörande låtar i den andra deltävlingen (de listas i bokstavsordning efter låttitel):

 

  • Linda Bengtzing – “Alla mina sorger”
  • Dotter – “Bulletproof”
  • Anna Bergendahl – “Kingdom Come”
  • Thorsten Flinck – “Miraklernas tid”
  • Paul Rey – “Talking In My Sleep”
  • Mendez feat. Alvaro Estrella – “Vamos Amigos”

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Uttagningskalendern

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen