Premiär: Lotta på Liseberg 2019 (del 1 av 8)


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: TV4.

PANELEN TIPSAR. Ikväll måndag (17:e juni) sänds det första av sommarens åtta program med Lotta på Liseberg i TV4. Det första programmet gästas av Sebastian Walldén, Marcus & Martinus, Dolly Style, Jill Johnson samt trion Per Andersson, Ulla Skoog och Linus Wahlgren.

 

Fakta

För 16:e året i rad bjuder sångerskan Lotta Engberg in till allsång på Liseberg i Göteborg. Tillsammans med inbjudna gäster, liveorkester och publik håller hon låda även under årets sköna sommarkvällar på måndagarna. Totalt genomförs åtta sändningar från juni till augusti i TV4. Notera dock att det inte är något program den 24:e juni och detta p.g.a. att det är åttondelsfinal i Fotbolls-VM den kvällen.

 

Artisterna

Så här ser årets uppställning hos Lotta på Liseberg ut (med reservation för eventuella senare tillägg och förändringar):

  • 17 juni: Sebastian Walldén, Marcus & Martinus, Dolly Style, Jill Johnson samt trion Per Andersson, Ulla Skoog, Linus Wahlgren.
  • 1 juli: Hanna Ferm, Liamoo, Anna Bergendahl, Kikki Danielsson, Eric Saade.
  • 8 juli: Arja Saijonmaa, Ida Wiklund, Jens Hult, Sonja Aldén, Sigrid Bernson.
  • 15 juli: Lisa Ajax, trion Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding, Eva Jumatate, Samir & Viktor.
  • 22 juli: Lina Hedlund, Emil Assergård, Bishara, LaGaylia Frazier & Alexander Strandell.
  • 29 juli: Arvingarna, CajsaStina Åkerström, Nano, Albin Lee Meldau, Måns Zelmerlöw.
  • 5 augusti: John Lundvik, Magnus Carlsson, Ann-Louise Hanson, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman.
  • 12 augusti: Lena Philipsson, Peter Jöback.

 

Viktig info

Vill du vara på plats och se programmen live på Liseberg så gäller det att du har köpt entrébiljett. För att få sittplats behöver man köpa biljett även till det, och nu är alla biljetter slutsålda. Men, det finns goda chanser ändå att få sittplats och då är det bara att köa till det på plats. Får du ingen sittplats så finns det gott om ståplatser.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen