Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Premiär: Lotta på Liseberg 2019 (del 1 av 8)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Ikväll måndag (17:e juni) sänds det första av sommarens åtta program med Lotta på Liseberg i TV4. Det första programmet gästas av Sebastian Walldén, Marcus & Martinus, Dolly Style, Jill Johnson samt trion Per Andersson, Ulla Skoog och Linus Wahlgren.

 

Fakta

För 16:e året i rad bjuder sångerskan Lotta Engberg in till allsång på Liseberg i Göteborg. Tillsammans med inbjudna gäster, liveorkester och publik håller hon låda även under årets sköna sommarkvällar på måndagarna. Totalt genomförs åtta sändningar från juni till augusti i TV4. Notera dock att det inte är något program den 24:e juni och detta p.g.a. att det är åttondelsfinal i Fotbolls-VM den kvällen.

 

Artisterna

Så här ser årets uppställning hos Lotta på Liseberg ut (med reservation för eventuella senare tillägg och förändringar):

  • 17 juni: Sebastian Walldén, Marcus & Martinus, Dolly Style, Jill Johnson samt trion Per Andersson, Ulla Skoog, Linus Wahlgren.
  • 1 juli: Hanna Ferm, Liamoo, Anna Bergendahl, Kikki Danielsson, Eric Saade.
  • 8 juli: Arja Saijonmaa, Ida Wiklund, Jens Hult, Sonja Aldén, Sigrid Bernson.
  • 15 juli: Lisa Ajax, trion Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding, Eva Jumatate, Samir & Viktor.
  • 22 juli: Lina Hedlund, Emil Assergård, Bishara, LaGaylia Frazier & Alexander Strandell.
  • 29 juli: Arvingarna, CajsaStina Åkerström, Nano, Albin Lee Meldau, Måns Zelmerlöw.
  • 5 augusti: John Lundvik, Magnus Carlsson, Ann-Louise Hanson, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman.
  • 12 augusti: Lena Philipsson, Peter Jöback.

 

Viktig info

Vill du vara på plats och se programmen live på Liseberg så gäller det att du har köpt entrébiljett. För att få sittplats behöver man köpa biljett även till det, och nu är alla biljetter slutsålda. Men, det finns goda chanser ändå att få sittplats och då är det bara att köa till det på plats. Får du ingen sittplats så finns det gott om ståplatser.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen