Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2019: Smygtitta på finalens framträdanden

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2019. Under torsdagen den 7:e mars genomfördes de första scenrepetitionerna i Friends Arena. Efter detta har SVT lagt upp smygklipp från varje repetition som vi självklart länkar till här nedanför.

Varje artist fick upp till tre repetitionstillfällen på scenen, där man körde igenom varje låt för att testa teknik och annat. De låtar som bland annat har olika effekter som scenrök och pyroteknik gjordes först två repetitioner utan dessa effekter och sedan ett tredje med alla effekterna. Noteras bör att Lina Hedlund fick ta om sin låt totalt fyra gånger och detta för att hennes tredje repetition drabbades av problem. Samtidigt fick Arvingarna, som avslutade dagen, bara två repetitioner. Varför de bara fick köra igenom sin låt två gånger berättades aldrig.

 

Så här såg det ut under repetitionerna

De klipp som SVT lagt upp är 30 sekunder långa (per låt) och filmade från SVT:s kameror. Dock kommer mycket att justeras i klippen till lördag (t.ex. med scenkläder) men det ger ändå ett ungefärligt sammanhang kring vad som är att vänta. Med det sagt, här nedan är klippen:

 

 1. Jon Henrik Fjällgren – Norrsken
 2. Lisa Ajax – Torn
 3. Mohombi – Hello
 4. Lina Hedlund – Victorious
 5. Bishara – On My Own
 6. Anna Bergendahl – Ashes to Ashes
 7. Nano – Chasing Rivers
 8. Hanna Ferm & Liamoo – Hold you
 9. Malou Prytz – I Do Me
 10. John Lundvik – Too Late For Love
 11. Wiktoria – Not With Me
 12. Arvingarna – I Do

 

Vem har du som favorit? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen