Melodifestivalen 2019: Smygtitta på finalens framträdanden


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2019. Under torsdagen den 7:e mars genomfördes de första scenrepetitionerna i Friends Arena. Efter detta har SVT lagt upp smygklipp från varje repetition som vi självklart länkar till här nedanför.

Varje artist fick upp till tre repetitionstillfällen på scenen, där man körde igenom varje låt för att testa teknik och annat. De låtar som bland annat har olika effekter som scenrök och pyroteknik gjordes först två repetitioner utan dessa effekter och sedan ett tredje med alla effekterna. Noteras bör att Lina Hedlund fick ta om sin låt totalt fyra gånger och detta för att hennes tredje repetition drabbades av problem. Samtidigt fick Arvingarna, som avslutade dagen, bara två repetitioner. Varför de bara fick köra igenom sin låt två gånger berättades aldrig.

 

Så här såg det ut under repetitionerna

De klipp som SVT lagt upp är 30 sekunder långa (per låt) och filmade från SVT:s kameror. Dock kommer mycket att justeras i klippen till lördag (t.ex. med scenkläder) men det ger ändå ett ungefärligt sammanhang kring vad som är att vänta. Med det sagt, här nedan är klippen:

 

 1. Jon Henrik Fjällgren – Norrsken
 2. Lisa Ajax – Torn
 3. Mohombi – Hello
 4. Lina Hedlund – Victorious
 5. Bishara – On My Own
 6. Anna Bergendahl – Ashes to Ashes
 7. Nano – Chasing Rivers
 8. Hanna Ferm & Liamoo – Hold you
 9. Malou Prytz – I Do Me
 10. John Lundvik – Too Late For Love
 11. Wiktoria – Not With Me
 12. Arvingarna – I Do

 

Vem har du som favorit? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen