Följ vår live-rapportering från välkomstfesten på Berns Salonger


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019 – FINALEN. Just nu pågår välkomstfesten till finalen i Melodifestivalen 2019 på Berns Salonger i Stockholms city. Våra reportrar Hollac16 och Lukas befinner sig på plats och här nedan i Twitterflödet kan ni följa allt som händer på plats!

Det blir dubbelt blågult i #Rotterdam när #Ukraina nu officiellt gör comeback i #Eurovision! Innan besked om uttagning kommer har vi sammanställt varför landet INTE deltog senast det begav sig i våras. https://t.co/lAA2JUtxkT

Vilka är de mest överskattade bidragen som tävlat i #Eurovision sen 2004? Under fem veckor kommer vår skribent Lukas redovisa sin topp 25 i fallet! Låt oss nu presentera plats 25-21.

Du är välkommen att tycka till om listan och ge förslag på dina... https://t.co/brPEVDKEAP

Spanska TV-bolaget RTVE har bekräftat att #Spanien kommer att delta i #ESC2020. Någon nationell uttagning är det däremot inte tal om utan det är något helt annat som väntar... #Eurovision https://t.co/T5as04eIuP

Efter 2019 års succé i #Eurovision fortsätter #Schweiz med internval. Nu har landets antagning stängt och TV-bolaget SRF Schweizer Radio und Fernsehen har meddelat hur många bidrag som skickades in.

Vem hoppas du tävlar för Schweiz 2020? Kommentera... https://t.co/SZPe2ic6ck

Då var det officiellt hur många bidrag som skickades in till #Mello2020 - totalt 2545 stycken!
Läs mer om hur SVT Melodifestivalen går vidare med dessa till dess alla 28 akter är utvalda #melfest #escSE https://t.co/VEYiZOe01U

Load More...

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen