Följ vår live-rapportering från välkomstfesten på Berns Salonger


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019 – FINALEN. Just nu pågår välkomstfesten till finalen i Melodifestivalen 2019 på Berns Salonger i Stockholms city. Våra reportrar Hollac16 och Lukas befinner sig på plats och här nedan i Twitterflödet kan ni följa allt som händer på plats!

Inför #ESC2020 kommer vi som vanligt följa alla länders nationella uttagningar. Eftersom det börjar dra ihop sig till start har vi nu publicerat alla uttagningssidor på hemsidan.

Vilken/vilka uttagningar längtar du till? #Eurovision #OpenUp... https://www.escpanelen.se/2019/11/nu-forbereder-vi-oss-for-nationella-uttagningar-2020/

Ytterligare två finalister har utsetts i EMA Freš i #Slovenien. Detta efter veckans tre dueller och den avgörande veckofinalen.

Vad tycker du - gick rätt låtar vidare?
Foton från RTVSLO. https://www.escpanelen.se/2019/11/resultatet-av-andra-tavlingsveckan-i-sloveniens-ema-fres/

Nu har vi nått slutet på vår tidsresa genom 2010-talets #Melodifestival-år och vi har landat i år 2019, året då John Lundvik vann. Som vanligt listar vi våra personliga favoriter och vi är grymt nyfikna på dina! #Mello2019 #escSE #melfest https://www.escpanelen.se/2019/11/i-vantan-pa-nasta-mello-decennium-vann-ratt-lat-melodifestivalen-2019/

Nu är det officiellt vilka 24 bidrag som valts ut till #EestiLaul2020 i #Estland. I startfältet finns flera välkända artister, bland annat en tidigare #Eurovision-representant!

Kommentera gärna vilka artister du ser fram emot att höra i vinter. #ESC2020 https://www.escpanelen.se/2019/11/har-ar-startfaltet-till-estlands-eesti-laul-2020/

Nu har vi nått det näst sista stoppet på vår resa genom 2010-talets #melfest och landar år 2018. Det här var året när Benjamin Ingrosso stod som segrare, men var det rätt låt som vann? Vi har listat våra favoriter, nu vill vi veta dina! #Mello2018 #escSE https://www.escpanelen.se/2019/11/i-vantan-pa-nasta-mello-decennium-vann-ratt-lat-melodifestivalen-2018/

Load More...

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen