Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Följ vår live-rapportering från välkomstfesten på Berns Salonger

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019 – FINALEN. Just nu pågår välkomstfesten till finalen i Melodifestivalen 2019 på Berns Salonger i Stockholms city. Våra reportrar Hollac16 och Lukas befinner sig på plats och här nedan i Twitterflödet kan ni följa allt som händer på plats!

Dags för en ny del av Retrovision och denna gång gäller det #Eurovision 1958, första gången #Sverige deltog. Vi har valt våra favoriter, vilket/vilka bidrag gillade du bäst? https://www.escpanelen.se/2021/10/retrovision-1958/

The song submission to Melodifestivalen 2022 has closed #Mello #melfest @SVTmelfest https://www.escpanelen.se/2021/09/the-song-submission-to-melodifestivalen-2022-has-closed/

In one hour from now - the #Melfest song submissions will close! Hurry up if you want to send in your songs! #Mello @SVTmelfest https://www.escpanelen.se/2021/08/antagningen-till-melodifestivalen-2022-igang/

Precis som det var inför årets #Eurovision planeras olika scenarier utifrån coronapandemin inför #JuniorEurovision-finalen. Så här ser det troliga läget ut! https://www.escpanelen.se/2021/08/scenarioplanering-infor-junior-eurovision-2021/

Load More...

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen