Inför Melodifestivalen 2019: Gruppen High15


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019. Inför att 2019 års säsong ska dra igång kommer vi att presentera alla 28 artister som ska delta i Melodifestivalen. Denna gång handlar det om tjejgruppen High15, som debuterar i tävlingen i Göteborgs startfält.


Gruppen High15 består av de fyra 15- och 16-åriga tjejerna Lleucu Young, Tiana Salmon, Amie Parfitt och Alva Lindgren. Som popgrupp har bandet funnits i drygt tre år, efter att de bildades på Stage Academy’s artistutbildning. De har synts mest när de framfört covers på YouTube, men år 2017 sökte de till Talang och tog sig hela vägen till semifinalstadiet. Därefter har de släppt några låtar och varit ute på gig.

 

Klipp från karriären

Här nedan kommer några klipp från tjejernas tidigare låtar som musikgrupp:

 

Låt av Joy & Linnea Deb

Nu tävlar gruppen för första gången någonsin i Melodifestivalen och det med låten “No Drama”, som Joy Deb, Linnea Deb och Kate Tizzard har gjort åt dem.

 

Övrig fakta

I startfältet i Melodifestivalen 2019 finns endast fyra akter (av totalt 28) som har tre medlemmar eller fler i sin ensemble. High15 är en av dem och de övriga tre är Arvingarna, Dolly Style och Pagan Fury.

 

Fler delar i presentationsserien

Jon Henrik Fjällgren »

Rebecka Karlsson »

Martin Stenmarck »

Bishara »

Mohombi »

Wiktoria »

The Lovers of Valdaro »

Andreas Johnson »

Pagan Fury »

Jan Malmsjö »

Arvingarna »

John Lundvik »

Malou Prytz »

Hanna Ferm & Liamoo »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen