Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2019: Hanna Ferm & Liamoo

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019. Inför att 2019 års säsong ska dra igång kommer vi att presentera alla 28 artister som ska delta i Melodifestivalen. Denna gång gäller det Idolerna Hanna Ferm & Liamoo som slagit sig samman till en duo i detta sammanhang.


 

Idoltvåa 2017

Hanna Ferm föddes 23:e oktober 2000 i Pixbo i Västergötland. Publikt blev hon känd när hon år 2014 sökte till Talang, där det däremot tog stopp efter det andra kvalprogrammet. Istället gjorde hon ett nytt försök i en annan talangtävling, nämligen Idol 2017. Juryn där tyckte om hennes audition och det tog henne vidare till slutaudition där hon gick vidare till kvalprogrammen och röstades fram som veckofinalist. Varje fredagsfinal höll hon sig kvar och gick till sist till finalen där hon hamnade på andra plats. Karriären tog därefter fart då hon under 2018 släppte två singlar (Habit och Never Mine).

 

Idol-vinnare 2016

Liam Cacatian Thomassen, mer känd som Liamoo, föddes den 10:e september 1997 i Lidköping. Han är både rappare och sångare som slog igenom i Idol 2016, där han precis som Hanna Ferm, tog sig från en första audition till final via slutaudition, kvalprogram och veckofinaler. Enda skillnaden blev att Liamoo vann Idol det året. Därefter ställde han upp i Melodifestivalen 2018 med låten Last Breath som tog sig till final och blev sexa. Före Idol hade Liamoo släppt en singel och 2018 släppte han också ett debutalbum.

 

Duo i Melodifestivalen 2019

Dessa två Idol-finalister har nu slagit sig samman som en duo i Melodifestivalen 2019. De ska framträda med låten “Hold You” som de gjort tillsammans med Jimmy Jansson och Fredrik Sonefors. Det är första gången som Hanna Ferm tävlar i Melodifestivalen, medan det är Liamoos andra tillfälle. Duon deltar i den andra deltävlingen som avgörs i Malmö den 9:e februari.

Notering: Hanna & Liamoo har tidigare framfört en duo-låt, säsongen när Hanna tävlade i Idol. Se gärna det framträdandet här.

 

Fler delar i presentationsserien

Jon Henrik Fjällgren »

Rebecka Karlsson »

Martin Stenmarck »

Bishara »

Mohombi »

Wiktoria »

The Lovers of Valdaro »

Andreas Johnson »

Pagan Fury »

Jan Malmsjö »

Arvingarna »

John Lundvik »

Malou Prytz »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen