Inför Melodifestivalen 2019: Anton Hagman


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019. Inför att 2019 års säsong ska dra igång kommer vi att presentera alla 28 artister som ska delta i Melodifestivalen. Nu blir det presentation om Anton Hagman.


Anton Hagman, född 8:e september 1998 i Västerås. Han är artist som publikt slog igenom när han tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten Kiss You Goodbye. Men innan dess hade han hållit på med musiken länge, och efter att ha börjat spela låtar på YouTube blev han snart kontaktad av en talangscout som tyckte att han hade talang för ämnet. Och så började det hela.

 

Slog ut Loreen i Andra chansen

När Anton ställde upp i Melodifestivalen 2017 tog han sig först vidare från sin deltävling till Andra chansen, där han ställdes mot den mycket favorittippade Loreens Statements“. Men klockorna var på Antons sida den kvällen för han tog finalbiljetten före Loreen sedan i finalen blev det en tiondeplats.

 

Dags för försök nr 2

Nu är Anton tillbaka i Melodifestivalen med låten “Känner dig” som han har gjort text och musik tillsammans med Gusten Dahlqvist, Oliver Forsmark och Jakob Hjulström. Han deltar i den fjärde deltävlingen som avgörs i Lidköping den 23:e februari.

 

Fler delar i presentationsserien

Jon Henrik Fjällgren »

Rebecka Karlsson »

Martin Stenmarck »

Bishara »

Mohombi »

Wiktoria »

The Lovers of Valdaro »

Andreas Johnson »

Pagan Fury »

Jan Malmsjö »

Arvingarna »

John Lundvik »

Malou Prytz »

Hanna Ferm & Liamoo »

High15 »

Nano »

Dolly Style »

Lisa Ajax »

Ann-Louise Hanson »

Omar Rudberg »

Zeana feat. Anis Don Demina »

Arja Saijonmaa »

Vlad Reiser »

Margaret »

Oscar Enestad »

Lina Hedlund »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen