Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2019: Anton Hagman

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019. Inför att 2019 års säsong ska dra igång kommer vi att presentera alla 28 artister som ska delta i Melodifestivalen. Nu blir det presentation om Anton Hagman.


Anton Hagman, född 8:e september 1998 i Västerås. Han är artist som publikt slog igenom när han tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten Kiss You Goodbye. Men innan dess hade han hållit på med musiken länge, och efter att ha börjat spela låtar på YouTube blev han snart kontaktad av en talangscout som tyckte att han hade talang för ämnet. Och så började det hela.

 

Slog ut Loreen i Andra chansen

När Anton ställde upp i Melodifestivalen 2017 tog han sig först vidare från sin deltävling till Andra chansen, där han ställdes mot den mycket favorittippade Loreens Statements“. Men klockorna var på Antons sida den kvällen för han tog finalbiljetten före Loreen sedan i finalen blev det en tiondeplats.

 

Dags för försök nr 2

Nu är Anton tillbaka i Melodifestivalen med låten “Känner dig” som han har gjort text och musik tillsammans med Gusten Dahlqvist, Oliver Forsmark och Jakob Hjulström. Han deltar i den fjärde deltävlingen som avgörs i Lidköping den 23:e februari.

 

Fler delar i presentationsserien

Jon Henrik Fjällgren »

Rebecka Karlsson »

Martin Stenmarck »

Bishara »

Mohombi »

Wiktoria »

The Lovers of Valdaro »

Andreas Johnson »

Pagan Fury »

Jan Malmsjö »

Arvingarna »

John Lundvik »

Malou Prytz »

Hanna Ferm & Liamoo »

High15 »

Nano »

Dolly Style »

Lisa Ajax »

Ann-Louise Hanson »

Omar Rudberg »

Zeana feat. Anis Don Demina »

Arja Saijonmaa »

Vlad Reiser »

Margaret »

Oscar Enestad »

Lina Hedlund »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen