Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2019: Live-rapportering från artistpresentationen

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019. Under förmiddagen den 27:e november presenterade SVT startfältet till Melodifestivalen 2019. Samtidigt befann sig vår skribent Hollac16 på plats i studion för att fota och intervjua artister, och från sajten liveuppdaterade vår skribent Markus om allt som hände i sändningen. Läs hela rapporten här nedanför.

 

Live Blog Melodifestivalen 2019 – artistpresentation
 


 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen