Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Vi är tillbaka igen!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN INFORMERAR. Som ni märkt har hemsidan varit offline och därefter sett annorlunda ut i ungefär en och en halv vecka (2:a-11:e juli). Anledningen är att vi har haft tekniska problem, men dessa är nu åtgärdade och vi är tillbaka igen som vanligt.

 

Vad hände?

I början av juli gjorde vi en större uppdatering av hemsidan innehållsmässigt. När vi gjorde detta medföljde det att vi drabbades av tekniska problem som gjorde att hemsidan tillfälligt gick offline. Därefter blev vi tvungna att göra en rad olika åtgärder för att hemsidan skulle komma upp igen. Efter hårt arbete på kort tid är hemsidan tillbaka igen i ursprungsskick.

Vi vill med detta beklaga att detta inträffade, men det var under omständigheter som vi inte kunde råda över. Under den närmaste tiden kommer vi fortsätta att fixa till hemsidan så att ni även i fortsättningen kommer att ha tillgång till de senaste nyheterna från Eurovisionvärlden.

 

Vi önskar er en fortsatt trevlig juli!

/ESC-Panelens skribenter.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen