Vi är tillbaka igen!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

PANELEN INFORMERAR. Som ni märkt har hemsidan varit offline och därefter sett annorlunda ut i ungefär en och en halv vecka (2:a-11:e juli). Anledningen är att vi har haft tekniska problem, men dessa är nu åtgärdade och vi är tillbaka igen som vanligt.

 

Vad hände?

I början av juli gjorde vi en större uppdatering av hemsidan innehållsmässigt. När vi gjorde detta medföljde det att vi drabbades av tekniska problem som gjorde att hemsidan tillfälligt gick offline. Därefter blev vi tvungna att göra en rad olika åtgärder för att hemsidan skulle komma upp igen. Efter hårt arbete på kort tid är hemsidan tillbaka igen i ursprungsskick.

Vi vill med detta beklaga att detta inträffade, men det var under omständigheter som vi inte kunde råda över. Under den närmaste tiden kommer vi fortsätta att fixa till hemsidan så att ni även i fortsättningen kommer att ha tillgång till de senaste nyheterna från Eurovisionvärlden.

 

Vi önskar er en fortsatt trevlig juli!

/ESC-Panelens skribenter.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen