Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2018: DVD:n är släppt!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2018. Nu har EBU släppt den officiella DVD:n från årets Eurovision Song Contest i Lissabon. Förutom de tre showerna (semifinalerna och finalen) finns en rad bonusmaterial med.

DVD:n från Lissabonäventyret innehåller sammanlagt tre skivor med material från årets tre sändningar. Första skivan handlar om semifinalerna, den andra skivan handlar om finalen och den tredje skivan innehåller bonusmaterial som t.ex. bakom kulisserna-filmer.

 

Var går DVD:n att köpa?

DVD:n finns att köpa hos olika återförsäljare som t.ex. Cdon.com där den kostar 299 kronor, dock är frakt ej medräknat. Via Eurovision.tv:s shop kostar den 24,95 euro (vilket är ca 272 kronor).

Notera att prisuppgifterna kontrollerades i juni 2018 och kan ha förändrats om du läser denna artikel vid annat tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen