Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2018: Följ dagens repetitioner (dag 7)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


SCENREPETITIONER DAG 7. Idag, lördagen den 5 maj, scenrepeterar länderna med startnummer 6-18 i den andra semifinalen. Efter dessa repetitioner har alla semifinalister fått repetera vid två enskilda tillfällen vardera. Denna dag repeterar Benjamin Ingrosso för andra gången.

Varje land får 20 minuter till godo på scenen, därefter sker ytterligare en runda i Viewing room innan det blir en kortare pressträff. Den ackrediterade presskåren får vara på plats och rapportera inne från arenan, men de flesta lär ändå att fortsätta rapportera från presscentret då EBU har lagt in en ny regel i år som delvis förbjuder att olika fanssajter med flera filmar av hela repetitioner och lägger ut på nätet. Därför publiceras endast smygklipp från EBU på drygt 30-40 sekunder per land, och dessa klipp kommer denna gång från EBU:s kameror och inte från en sämre publikkameravinkel.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen