Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2018: Följ dagens repetitioner (dag 3)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


SCENREPETITIONER DAG 3. Idag, tisdagen den 1 maj, scenrepeterar länderna med startnummer 1-9 i den andra semifinalen i Altice Arena i Lissabon. Här nedan kommer vi att publicera klipp från dagens repetitioner.

Vid det första repetitionstillfället får varje land 30 minuter till godo på scenen. Utöver det sker en del konsultationer bakom scenen t.ex. med hår- och sminkavdelningen, in-earing och säkerhetsfrågor. Varje land får också en kortare konsultation i Viewing room och avslutar sedan dagen med en kortare pressträff med den ackrediterade presskåren. Idag är endast produktionspersonal välkommen in i arenan, så övrig ackrediterad press rapporterar från det närliggande presscentret.

Vänligen notera att de scenklipp som publiceras av Eurovision.tv enbart är smygklipp på ca 30-40 sekunder. Dessa klipp är dessutom filmade ur publikvinkel, vilket gör att upplevelsen av såväl ljud som bild är betydligt sämre än vad den egentligen möjligen är.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen