April April från oss!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Bild från repetition från Eurovision 2013. Foto: Deijj/Wikimedia Commons.

EUROVISION 2018. Som en del av er säkerligen listat ut var gårdagens artikel om att EBU inför hjärtröstning i årets Eurovision Song Contest bara ett aprilskämt från vår sida.

Vi har faktiskt ingen aning om EBU ens vill införa hjärtröstning på riktigt, men om de gör de så finns det i alla fall tips på hur det kan utformas nu…

Med detta sagt vill vi hälsa er läsare varmt välkomna till månaden april som är starten för vår Inför Eurovision-guide. Från och med idag (läs 2:a april) och hela månaden ut kommer vi att presentera årets 43 tävlingsbidrag samt ge våra omdömen.

Artiklar kommer att publiceras dagligen kl. 12:00 CET och/eller 18:00 CET.

 

Trevlig dag

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen