Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

April April från oss!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2018. Som en del av er säkerligen listat ut var gårdagens artikel om att EBU inför hjärtröstning i årets Eurovision Song Contest bara ett aprilskämt från vår sida.

Vi har faktiskt ingen aning om EBU ens vill införa hjärtröstning på riktigt, men om de gör de så finns det i alla fall tips på hur det kan utformas nu…

Med detta sagt vill vi hälsa er läsare varmt välkomna till månaden april som är starten för vår Inför Eurovision-guide. Från och med idag (läs 2:a april) och hela månaden ut kommer vi att presentera årets 43 tävlingsbidrag samt ge våra omdömen.

Artiklar kommer att publiceras dagligen kl. 12:00 CET och/eller 18:00 CET.

 

Trevlig dag

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen