“A Matter Of Time” för Belgien i Eurovision 2018


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Sångerskan Laura Groeseneken. Foto hämtat från Eurovision.tv

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Belgiens nationella TV-bolag VRT har kommit med besked om att det blir låten “A Matter Of Time” som blir det bidrag som artisten Sennek (alias Laura Groeseneken) ska framföra i Eurovision 2018. Detta presenterades den 5:e mars 2018.

 

Vad har hänt?

Det var redan i slutet av september förra året som TV-bolaget VRT i Belgien kom med beskedet att de internt valt ut sångerskan Laura Groeseneken (bilden ovan) som representant för Belgien i Eurovision 2018. Efter det har det bara kommit mindre besked om att Laura kommer att tävla under sitt artistnamn Sennek samt att Belgien satsar för seger i årets tävling. Själva tävlingsbidraget presenterades officiellt den 5:e mars 2018.

Bidraget som Sennek ska framföra heter “A Matter Of Time” och låter lite Bond-inspirerat, men då ska man komma ihåg att Sennek har deltagit i en James Bond-konsert en gång tidigare (007 in Concert). Låten har text och musik av Laura Groeseneken, Alex Callier och Maxime Tribeche.

 

Så här ser musikvideon ut:

 

Efter tre mycket framgångsrika år i Eurovisionen med idel topplaceringar är förväntningarna stora på landet. Så vi får se om Sennek lyckas få Belgien till ännu en topplacering, denna gång i Lissabon.

Kommentera gärna vad du tycker om Belgiens val av bidrag!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen