Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2018: Bilder från finalens välkomstfest

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


SVT-profilen Jovan Radomir var programledare för välkomstfesten. Foto: ESC-Panelen.

MELODIFESTIVALEN 2018. Inför finalen av Melodifestivalen 2018 höll SVT sin sista publika välkomstfest för säsongen, där finalens 12 tävlande bjöds upp på scenen med publikens jubel. ESC-Panelens skribenter Hollac16 och Lukas var på plats vid eventet och här kommer lite bilder från tillställningen.

 

Välkomstfest i Mall of Scandinavia

Själva välkomstfesten ägde rum i gallerian Mall of Scandinavia som ligger ett stenkast från Friends Arena, där finalen äger rum. Inför själva ceremonin hade artisterna repeterat en första gång (dock inte inne i arenan) och denna ceremoni blev en slags uppladdning inför det som komma skall. Alla tävlande fick gå upp på en scen och blev sedan intervjuade av SVT-profilen Jovan Radomir.

Cermonin gick till som så att Jovan Radomir ropade upp artisterna en och en, därefter spelades en kortare presentationsvideo upp innan artisten fick gå längs med röda mattan och motta publikens jubel. Samtidigt spelades en kortare snutt av varje tävlingsbidrag upp. När artisten kommit upp på scenen blev denne intervjuad av Jovan Radomir, och sedan följde backstage-arbete för artisterna.

 

Vi har sammanställt händelserna i detta videoklipp:

Foto & musik: ESC-Panelen

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelens skribenter

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen