Moncho: Jag ska försöka ha så roligt som möjligt och verkligen njuta av det här


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2018 – INTERVJU. Inför den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2018 som äger rum i Malmö på lördag (17:e februari) fick vi en pratstund med artisten Moncho som är en av de tävlande. Han debuterar som tävlande i Melodifestivalen men har tidigare varit en del av musikgruppen Löst Folk.

Vid Melodifestivalens presskonferens i november fick vi möjlighet att träffa årets artister för kortare pratstunder. Våra skribenter Hollac16 och Lukas hann intervjua ett antal av de tävlande och dessa intervjuer kommer att publiceras här på ESC-Panelen nu i februari. Intervjuerna publiceras med artister som tävlar i aktuell deltävling. Denna vecka blir det alltså intervjuer med några av de tävlande i Malmö.

I denna intervju fick Lukas en pratstund med en av årets Melodifestivaldebutanter Moncho (alias Ramon Monserrat), som går ut som nummer 3 i startfältet i Malmö. Moncho är alltså en av debutanterna men är långt ifrån nybörjare på scenen, då han tidigare har varit en del av gruppen Löst Folk. Men här i Melodifestivalen tävlar han som soloartist. Moncho har gjort tävlingsbidraget “Cuba Libre” själv tillsammans med b.la. Jimmy Jansson som tävlade år 2005 och 2007, samt Axel Schylström som tog sig vidare till Andra chansen förra året med låten “När ingen ser”.

Lukas’ intervju med Moncho finns att lyssna på i videoklippet högst upp i artikeln.

PS: Lyssna gärna även på vår intervju med Jessica Andersson här.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen