Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Méndez om comebacken: Det är samma energi men inte samma stil på låtar

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2018 – INTERVJU. Inför den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2018 som äger rum i Malmö imorgon lördag (17:e februari) fick vi en pratstund med Méndez som är en av startfältets tävlande. Efter 15 år är han tillbaka i tävlingen med ett, som han själv beskriver, nytt sound.

Vid Melodifestivalens presskonferens i november fick vi möjlighet att träffa årets artister för kortare pratstunder. Våra skribenter Hollac16 och Lukas hann intervjua ett antal av de tävlande och dessa intervjuer kommer att publiceras här på ESC-Panelen nu i februari. Intervjuerna publiceras med artister som tävlar i aktuell deltävling. Denna vecka blir det alltså intervjuer med några av de tävlande i Malmö.

I denna intervju fick Lukas en pratstund med Mendez som i år gör comeback efter att ha tävlat i Melodifestivalen 2002 med låten “Adrenaline” (som blev tvåa i finalen efter Afro-Dite) och 2003 med låten “Carnaval” (som åkte ut i Andra chansen). Sedan dess har vi inte hört av Méndez i den här tävlingen, även om han själv säger att han försökt komma med i tävlingen de senaste åren och att det blev först i år som den nya låten kom med.

Denna gång tävlar Méndez med låten “Everyday” som han gjort tillsammans med Jimmy Jansson och Palle Hammarlund.

Lukas’ intervju med Méndez finns att lyssna på i videoklippet högst upp i artikeln.

PS: Lyssna gärna även på våra två tidigare intervjuer som varit denna vecka med Moncho respektive Jessica Andersson.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen