Melodifestivalen 2018: Så här tror genrepspubliken om den fjärde deltävlingen i Örnsköldsvik


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

De tävlande i Örnsköldsvik. Foto: ESC-Panelen.

MELODIFESTIVALEN 2018. Imorgon lördag 24:e februari avgörs den fjärde deltävlingen i Melodifestivalen 2018. I vanlig ordning har Melodifestivalklubben tillfrågat genrepspubliken om vilka de tror går vidare.

Så här svarar den tillfrågade genrepspubliken som var på plats i Fjällräven Center under fredagskvällen:

 

  1. Mariette – “For You”, 200 röster (26,4%)
  2. Elias Abbas – “Mitt paradis”, 152 röster (20,1%)
  3. Rolandz – “Fuldans”, 121 röster (16%)
  4. Emmi Christensson – “Icarus”, 94 röster (12,4%)
  5. Olivia – “Never Learn”, 75 röster (9,9%)
  6. Felix Sandman – “Every Single Day“, 65 röster (8,6%)
  7. Felicia Olsson – “Break That Chain”, 50 röster (6,6%)

 

Totalt svarade 757 personer i undersökningen.

 

Vad visar undersökningen?

Resultatet visar att genrepspubliken tror på en seger för Mariette i denna deltävling, men därefter är det ganska jämnt. Enligt Melodifestivalklubben avstod en del i publiken från att avlägga en röst i undersökningen då de hade svårt att välja. Kanske blir det den jämnaste deltävlingen detta år?

 

Om undersökningen

Svenska Melodifestivalklubben (OGAE Sweden) genomför inför varje sändning av Melodifestivalen en publikundersökning där man frågar publiken vem de tror mest på i startfältet. Undersökningen ska inte ses som varken vetenskaplig eller mätbar eftersom detta resultat bara är en indikation om vad en mindre del av publiken kvällen före direktsändningen tycker. Först under direktsändningen avgörs allt.

Imorgon lördag kl. 18:00 CET kommer resultatet av vår veckoundersökning, så håll utkik på sajten efter den!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen