LIVE-UPPDATERING: Deltävling 1, Melodifestivalen 2018


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

De tävlande i Karlstad. Foto: ESC-Panelen.

MELODIFESTIVALEN 2018. Följ vår Live-uppdatering från den första deltävlingen i Melodifestivalen 2018. Vi uppdaterade kontinuerligt under hela sändningen.

Läs hela rapporteringen här nedan:

Live Blog Melodifestivalen 2018 – LIVE-rapportering från deltävling 1
 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen