Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2018: Laura Groeseneken (Belgien) tävlar under artistnamnet Sennek

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Årets belgiska Eurovisionrepresentant Laura Groeseneken intervjuades i förra veckan om hennes kommande Eurovisionäventyr. Bland annat framgår det att Laura kommer att tävla under artistnamnet Sennek.

Anledningen till att Laura tävlar under artistnamnet Sennek och inte under sitt vanliga namn är för att hon redan har etablerat sig som Sennek sedan ett par år tillbaka, och att det därför är ett naturligt val för henne.

Gällande bidraget har Sennek och TV-bolaget VRT bekräftat att låten som valts ut är en poplåt i mystisk stil. Det har det inkommit många olika förslag på låtar, men att Eurovisionteamet i Belgien har valt att Laura Groeseneken själv ska göra sin låt. Men det återstår alltså en tid innan vi vet vilken låt som Sennek ska tävla med.

Sennek bekräftar även att hon ställer upp för Belgien med 100 procent energi på att få till ett så bra resultat som möjligt. Målsättningen hon har (enligt intervjun) är seger – inget annat.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen