Eurovision 2018: Laura Groeseneken (Belgien) tävlar under artistnamnet Sennek


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Sångerskan Laura Groeseneken. Foto hämtat från Eurovision.tv

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Årets belgiska Eurovisionrepresentant Laura Groeseneken intervjuades i förra veckan om hennes kommande Eurovisionäventyr. Bland annat framgår det att Laura kommer att tävla under artistnamnet Sennek.

Anledningen till att Laura tävlar under artistnamnet Sennek och inte under sitt vanliga namn är för att hon redan har etablerat sig som Sennek sedan ett par år tillbaka, och att det därför är ett naturligt val för henne.

Gällande bidraget har Sennek och TV-bolaget VRT bekräftat att låten som valts ut är en poplåt i mystisk stil. Det har det inkommit många olika förslag på låtar, men att Eurovisionteamet i Belgien har valt att Laura Groeseneken själv ska göra sin låt. Men det återstår alltså en tid innan vi vet vilken låt som Sennek ska tävla med.

Sennek bekräftar även att hon ställer upp för Belgien med 100 procent energi på att få till ett så bra resultat som möjligt. Målsättningen hon har (enligt intervjun) är seger – inget annat.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen