Erik lämnar ESC-Panelen


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

VI INFORMERAR. Efter sju säsonger i ESC-Panelen har vår skribent Erik valt att lämna sitt paneluppdrag för att gå vidare på nya äventyr.

Erik har varit med oss sedan slutet av december 2011 och har varit en mycket drivande skribent särskilt kring Melodifestivalen. Han har varit mycket drivande kring Melodifestivalen och han var också projektledare för projektet Best of Melodifestivalen, som vi i panelen genomförde under hösten 2015. Erik har även varit på plats på många Melodifestivaler och har många fina minnen därifrån.

Vi kommer såklart sakna att Erik inte är med oss i gänget längre, så därför önskar dig Erik all lycka till i framtiden med vad som än står för dörren och du är såklart varmt välkommen tillbaka om du känner för det.

I och med detta är vi just nu endast 6 personer i gruppen: Adrian, Haris, Hollac16, Lukas, Markus och Robban.

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Inofficiell Eurovision 2020

Mello 2020

Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen