Erik lämnar ESC-Panelen


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

VI INFORMERAR. Efter sju säsonger i ESC-Panelen har vår skribent Erik valt att lämna sitt paneluppdrag för att gå vidare på nya äventyr.

Erik har varit med oss sedan slutet av december 2011 och har varit en mycket drivande skribent särskilt kring Melodifestivalen. Han har varit mycket drivande kring Melodifestivalen och han var också projektledare för projektet Best of Melodifestivalen, som vi i panelen genomförde under hösten 2015. Erik har även varit på plats på många Melodifestivaler och har många fina minnen därifrån.

Vi kommer såklart sakna att Erik inte är med oss i gänget längre, så därför önskar dig Erik all lycka till i framtiden med vad som än står för dörren och du är såklart varmt välkommen tillbaka om du känner för det.

I och med detta är vi just nu endast 6 personer i gruppen: Adrian, Haris, Hollac16, Lukas, Markus och Robban.

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen