Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Vem/vilka blir programledare för Melodifestivalen 2018?

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2018. Idag torsdag den 2:a november klockan 11:00 CET kommer SVT officiellt presentera vem eller vilka som ska vara programledare för Melodifestivalen 2018. Detta sker vid en presskonferens i SVT-huset som direktsänds i SVT Play.

Som vanligt har programledarvalet genomgått stor sekretessprövning, även om vissa källor “säger sig” ha listat ut åtminstone en personlighet som skulle kunna vara aktuell för att programleda nästa års tävling. Men om så är fallet blir alltså officiellt nu idag torsdag förmiddag. De senaste åren har SVT lyckats hålla hemligheten ganska väl, och så verkar även i år då det dröjde till onsdagen (läs: 1:a november) innan ett officiellt datum för presskonferens blev officiellt.

Tills avgörandet kommer här en lista på de fem senaste årens programledare för Melodifestivalen:

 

2017: Clara Henry, David Lindgren och Hasse “Kvinnaböske” Andersson.

2016: Gina Dirawi med Petra Mede (DF1), Henrik Schyffert (DF3), Sarah Dawn Finer (DF4), Peter Jöback & Ola Salo (AC) och William Spetz (final).

2015: Robin Paulsson och Sanna Nielsen.

2014: Nour El Refai och Anders Jansson.

2013: Gina Dirawi och Danny Saucedo.

 

Vem/vilka hoppas du blir programledare för Melodifestivalen 2018? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 



Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se



Musiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen