Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Tisdag 28 november 2017 presenteras artisterna till Melodifestivalen 2018

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2018. SVT har gett besked om när artisterna till Melodifestivalen 2018 ska presenteras. Det blir nu på tisdag den 28:e november kl. 09:30 CET som detta sker. Som vanligt hålls en presskonferens i SVT-huset på Gärdet i Stockholm där artisterna presenteras deltävling för deltävling.

Även i år bjuder SVT in publik på plats när presentationen sker. OBS! Publiken måste vara på plats i SVT-huset på Oxenstiernsgatan i Stockholm mellan kl. 08:00-11:00 CET. Åldersgräns att sitta publik är 16 år.

 

28 artister är utvalda att tävla

Under hösten har det som brukligt ryktats om en hel del namn som tilltänkta att tävla. Men det blir alltså först på tisdag (28:e november) som vi vet sanningen – dvs. vilka artister som är utvalda att tävla. Även 2018 kommer Melodifestivalen 2018 bestå av 28 tävlande, fördelade på sju stycken per deltävling. Från varje deltävling röstas två bidrag vidare till final och två bidrag till Andra chansen. Mer exakta detaljer hur röstningsreglerna kommer att se ut i övrigt är inte känt än.

 

Vilka artister hoppas du på ska tävla? Kommentera gärna nedan!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Uttagningskalendern

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen