Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

San Marino: SMRTV publicerar sina första kandidater (till uttagningen 2018)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Det sanmarinska TV-bolaget SMRTV har börjat offentliggöra de kandidaterna som hittills har anmält sig till uttagningen 1in360 (San Marinos första nationella uttagning), vilka har förhoppningen om att få representera San Marino i Lissabon nästa år. Anmälningsfönstret är öppet fram till den 30:e november 2017.

SMRTV bjuder på ett smakprov på vad som vi kan få komma att höra. Videoklipp på de artister som hittills anmält sig till uttagningen 1in360 där de framträder finns nu tillgängliga på 1in360:s hemsida, med såväl covers som deras egna låtar. Klippen på alla artister som publicerats så länge går att finna här.

Anmälan till tävlingen kommer fortsätta vara öppen fram till den 30:e november, så det är fortfarande möjligt att anmäla sig på 1in360:s hemsida.

 

Vad händer sedan?

Efter att deadline varit kommer en urvalsjury utse ett antal kandidater som kommer att få möjlighet att tävla i de program som sänds online och på tv mellan januari och februari. Ett enstaka antal platser kommer däremot vara speciella s k wildcard-platser som erhålls av de kandidater som fått bäst resultat baserat på OGAE-fanklubbarnas röstning.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen