Tips: “Adresse Kiev” sänds i fyra program inför Eurovision 2017


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: NRK.no/mgp

INFÖR EUROVISION 2017. Nu drar Norges inför-program till Eurovision Song Contest 2017 igång. Programmet som går under namnet “Adresse Kiev” går att ses på såväl NRK 1, webben och i efterhand.

Som vi tidigare har rapporterat om, så kommer inte SVT att sända något införprogram i år. Däremot fortsätter både Finland och Norge traditionsenligt sina inför-program med inbjudna gäster som diskuterar bidragen och ger poäng. Finlandssvenska “De Eurovisa” har släppt samtliga avsnitt på webben redan och nu är det dags för Norge att dra igång “Adresse Kiev”.

Den norska panelen består i år av Line Elvsåshagen (en av programledarna för Norsk Melodi Grand Prix 2017), Per Sundnes (tidigare MGP-chef), Ingeborg Heldal och Jan Fredrik Karlsen. Programledare är Marte Stokstad.

Programserien består av fyra delar och tiden för programmet är måndagar kl 20.15 – 21.25 i NRK 1 eller i efterhand på webben.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Inofficiell Eurovision 2020

Mello 2020

Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen