Christer Björkman om Melodifestivalen 2017: “Det här startfältet är fullsmetat av hits”


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

christerbjorkman2

Christer Björkman. Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2017. Under artistpresskonferensen för Melodifestivalen 2017 passade vi på att ställa några frågor till programmets producent, Christer Björkman.

Vårt samtal med Christer kom bland annat att handla om hur Melodifestivalen 2017 ska “kunna bräcka” det fantastiska året 2016 (både gällande Melodifestivalen och Eurovision) och om hur en viss artist kunde hållas hemlig ända in i det sista. Så här säger Christer:

 

PS: Fler enskilda intervjuer följer

Vi kommer nu under de två månader som följer inför Melodifestivalen 2017 att lägga ut fler intervjuer vi gjorde med några av 2017 års Melodifestivalsartister under artistpresskonferensen den 30 november.

 

Vad ser du själv fram emot inför 2017 års tävling? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen