Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Christer Björkman om Melodifestivalen 2017: “Det här startfältet är fullsmetat av hits”

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


christerbjorkman2

Christer Björkman. Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2017. Under artistpresskonferensen för Melodifestivalen 2017 passade vi på att ställa några frågor till programmets producent, Christer Björkman.

Vårt samtal med Christer kom bland annat att handla om hur Melodifestivalen 2017 ska “kunna bräcka” det fantastiska året 2016 (både gällande Melodifestivalen och Eurovision) och om hur en viss artist kunde hållas hemlig ända in i det sista. Så här säger Christer:

 

PS: Fler enskilda intervjuer följer

Vi kommer nu under de två månader som följer inför Melodifestivalen 2017 att lägga ut fler intervjuer vi gjorde med några av 2017 års Melodifestivalsartister under artistpresskonferensen den 30 november.

 

Vad ser du själv fram emot inför 2017 års tävling? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen