Eurovision 2014 är invigd!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Simon Storvik-Green/EBU.

EUROVISION 2014 – INVIGNINGEN. På söndagskvällen ägde Eurovisionens invigningsfest rum, där alla delegationer träffas och minglar innan tävlingsallvaret drar igång. På Rådhuspladsen i Köpenhamn tågade de olika delegationerna in på röda mattan till Köpenhamns rådhus där festen hölls.

Klockan 18:00 började festen då förra årets vinnare Emmelie de Forest anlände till röda mattan tillsammans med årets showproducent Jan Lagermand Lundme. När gästerna anlände till röda mattan togs de emot av Abdel Aziz Mahmoud samtidigt som Ulla Essendrop och Peter Falktoft kommenterade vilka som anlände. Runt om röda matten trängdes fans och press för att få en glimt av alla stjärnor som fick vandra röda mattan till festen. Som nummer 17 anlände programledarna för 2014 års ESC, Lise Rønne, Pilou Asbæk and Nikolaj Koppel, till röda mattan.

 

Nu när invigningsfesten har hållits är det så dags att förbereda sig för en tuff tävlingsvecka. Eurovision Song Contest 2014 kan nu äntligen börja på riktigt!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen