Seriestart: Inför Eurovision Song Contest 2013


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Ikväll är det premiär för Inför Eurovision Song Contest. Ett traditionellt inför-program av SVT.


Vi har tidigare i månaden berättat om att SVT:s införprogram har ändrat form – panelen är borta och kvar är en trio som i varje program ska lyssna igenom låtarna utan att sätta poäng.

I det första programmet kommer Rickard Engfors som gäst för att tillsammans med programledaren Niklas Strömstedt och bisittaren Malin Roos lyssna igenom de första tio bidragen som tävlar i semifinal 1 den 14:e maj. Programmet sänds klockan 21:00 i SVT1 men går även att se i SVT Play efter sändningens slut.

De länder som kommer visas upp ikväll är (enligt startordning) Österrike, Estland, Slovenien, Kroatien, Danmark, Ryssland, Ukraina, Nederländerna, Montenegro och Litauen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Eurovision 2019

Inför Finalen

Panelens topplista

Repetitionsbloggen

Nyheter


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen