Seriestart: Inför Eurovision Song Contest 2013


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Ikväll är det premiär för Inför Eurovision Song Contest. Ett traditionellt inför-program av SVT.


Vi har tidigare i månaden berättat om att SVT:s införprogram har ändrat form – panelen är borta och kvar är en trio som i varje program ska lyssna igenom låtarna utan att sätta poäng.

I det första programmet kommer Rickard Engfors som gäst för att tillsammans med programledaren Niklas Strömstedt och bisittaren Malin Roos lyssna igenom de första tio bidragen som tävlar i semifinal 1 den 14:e maj. Programmet sänds klockan 21:00 i SVT1 men går även att se i SVT Play efter sändningens slut.

De länder som kommer visas upp ikväll är (enligt startordning) Österrike, Estland, Slovenien, Kroatien, Danmark, Ryssland, Ukraina, Nederländerna, Montenegro och Litauen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen