Här har ni Eurovision 2013-scenen


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

En bild av 2013 års Eurovision-scen. Foto: Viktor Brattström & Frida Arvidsson

EUROVISION 2013. Nu har de första bilderna på Eurovision 2013-scenen presenterats. Den är som vi tidigare berättat om designad av scenograferna Viktor Brattström och Frida Arvidsson (som även stod bakom årets Melodifestivalsscen). Naturligtvis är det fjärilstema som gäller även här.

I en intervju med SVT berättar scenograferna om hur arbetet har gått till. Bland annat har de hämtat inspiration av fjärilar och “tekniskt avancerad modern haute couture”. Grundtanken med årets scen är att publiken kommer närmare artisterna och scenen. Exempelvis är både scenen och arenan mindre än den i Baku ifjol.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen