Lyssna på Österrikes finalbidrag 2013


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Österrike som ska ha sin final den 15:e februari 2013 har nu släppt alla låtar och videor till dessa.


Tidigare i januari presenterades startfältet, men först nu släpps alltså samtliga bidrag fria för lyssningar inför finalen. Så här ser det österrikiska startfältet ut:

 

Österrike har vunnit tävlingen en gång 1966 med låten Merci Cherie, artisten var då Udo Jürgens. Efter det har framgångarna lyst med sin frånvaro och Österrike var inte med i tävlingen mellan åren 2008-2010 på grund av de dåliga resultaten. Österrike har kommit sist hela åtta gånger. Kan Österrike ta en topplacering i år ?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen