Lyssna på Österrikes finalbidrag 2013


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Österrike som ska ha sin final den 15:e februari 2013 har nu släppt alla låtar och videor till dessa.


Tidigare i januari presenterades startfältet, men först nu släpps alltså samtliga bidrag fria för lyssningar inför finalen. Så här ser det österrikiska startfältet ut:

 

Österrike har vunnit tävlingen en gång 1966 med låten Merci Cherie, artisten var då Udo Jürgens. Efter det har framgångarna lyst med sin frånvaro och Österrike var inte med i tävlingen mellan åren 2008-2010 på grund av de dåliga resultaten. Österrike har kommit sist hela åtta gånger. Kan Österrike ta en topplacering i år ?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen