Här är skissen på Eurovision 2013-scenen!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

esc13_scenskiss

Första skissen till Eurovision 2013-scenen. Foto: SVT.

EUROVISION 2013. Så här ser ritningarna ut till Eurovision -scenen i Malmö senare i vår. Ritningarna har arbetats fram av Eurovisions ledningsgrupp och scenografer. Scenen kretsar kring årets tema som är att komma tillbaks till den familjära känslan och komma ihåg att Europa är enat.

Det är fortfarande mycket hemlighetsmakerier kring årets Eurovisionsscen men nu börjar pusselbitarna falla på plats och idag gavs en smygtitt på hur det kommer att se ut i Malmö Arena i maj. Exekutiva producenten Martin Österdahl säger i en intervju till SVT idag att:

“Vi ska bjuda publiken på en show av högsta klass, med en scenografi som gör att artisterna och publiken kommer nära varandra. Det ska kännas intimt och spektakulärt och på samma gång något som man inte upplevt tidigare”

 

Skissen som nu släppts har tagits fram av produktionens ledningsgrupp som består av Martin Österdahl, Christer Björkman, Christel Tholse Willers och Johan Bernhagen. Scenografer är Viktor Brattström och Frida Arvidsson.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen