Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

157 inskickade bidrag till Eesti Laul 2013

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Igår (10:e december) var sista dagen att skicka in låtar till Eesti Laul som är Estlands motsvarighet till Melodifestivalen. 157 låtar har skickats in och 20 av dessa låtar kommer att göra upp om vinsten.

Det är femte året i rad som tävlingen har mer än 100 bidrag inskickade. Det vittnar om stort engagemang säger arrangörerna för Eesti Laul.

Låtarna och artisterna kommer att släppas nu på fredag den 14 december. Den 16 februari är det så dags för första semifinalen och veckan efter är det dags för den andra. Fem låtar från varje semifinal kommer att gå vidare till final som hålls den 2 mars i Nokia concert hall i Tallin.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen