Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2013: Artisterna presenteras kommande två måndagar

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2013. SVT har nu gått ut och bekräftat på sin webbplats att artisterna, låtarna och låtskrivarna till nästa års Melodifestival kommer att presenteras under två presskonferenser, som även kommer att direktsändas på SVT Play.

Den första presskonferensen äger rum nu på måndag den 19 november kl 10.00 och den andra veckan därpå (26 november) samma tid.

Hälften av 2013 års bidrag/artister kommer vi alltså få reda på nu på måndag. Redan nu ryktas det om vilka artister som är klara för festivalen, men vår uppmaning är som alltid att ta dessa rykten med en stor nypa salt tills dess vi vet hela sanningen.

 

RELATERAT

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen