Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Lettland fortsätter på samma bana 2013

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Lettland tänker använda samma koncept som de gjorde 2011 med två semifinaler och sedan en slutgiltig final.

Semifinaler kommer gå av stapeln den 8:e och 9:e februari. Nytt för i år är att semifinaler kommer att hållas i Palladium Konserthus som ligger i Riga. Finalen kommer som ifjol hållas i Ventspils. Självklart kommer semifinalerna och finaler var öppen för publiken. Finalen kommer att hållas den 16 februari.

Lettland har de senaste åren haft svårt att ta sig till Eurovisionfinaler. Senast de tävlade i en final var år 2008 då man hamnade på en 16:e-plats med “Pirates of the sea”. Sedan dess har man lyckats komma sist i semifinaler både år 2009 och 2010.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen