Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Gina Dirawi & Danny Saucedo programledare för Melodifestivalen 2013

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2013. Nu står det klart att det blir fjolårets programledare Gina Dirawi som får sällskap av fjolårstvåan Danny Saucedo som programledare för Melodifestivalen 2013.

Igår var det så äntligen dags! De hade ryktas om flera olika namn som programledare för Melodifestivalen 2013. Men det blev till sist Gina Dirawi (som programledde programmet förra året) och artisten Danny, som varit med i festivalen både 2011 med “In The Club” och 2012 med “Amazing” (bägge låtarna hamnade tvåa i finalerna), som blir programledare. Allting presenterades på en presskonferens idag.

Om knappt två och en halv timme släpps biljetterna till Melodifestivalen. Nu börjar bitarna falla på plats och vi börjar kunna se hela bilden.

 

Panelen tycker till!

Erik

Jag tycker att valet av programledarna saknar en mer erfaren person bakom styrspakarna men svt brukar veta vad dem ska göra och har lyckats med de flesta valen genom åren. 2008 när man hade Björn som sidekick till Kristian blev det en riktig succe. Den andra sidekicken är de nog färre som kommer ihåg. De var Nour El Refai, hon gjorde ingen dålig insats men blev helt enkelt bortglömd eftersom Björn Gustafsson gjorde en sådan makalös debut. Danny har ingen erfarenhet av att leda program och känns som en oprövat kort. Gina gillar jag och hon vissade att hon kunde leda så här stora program förra året. Här är ett klipp från förra året med Gina.
Det är inte programledarna som är huvudsaken utan artisterna och de hoppas jag får reda på vilka det blir inom en snar framtid.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen