Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Biljetterna till Eurovision 2013 släpps 26:e november 2012!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2013. På måndag 26:e november händer det grejer. Förutom de återstående artisterna och låtarna till Melodifestivalen 2013 sker även det första biljettsläppet till nästa års Eurovision Song Contest.


Biljettsläppet till Eurovision Song Contest 2013 i Malmö Arena släpps nu på måndag den 26 november klockan 10.00 och säljs online på ticnet.se och via telefon 077 578 00 00. Semifinalbiljetter går även att få tag på via Ticnets återförsäljningsställen. Är man medlem i OGAE-fanklubben “Melodifestivalsklubben” har man mellan den 26:e november fram till den 3:e december förtur till de speciella fans-sektionerna närmast scen, som denna gång kommer att vara ståplatser istället för sittplatser!

Priserna ligger på mellan 90 kr-1950 kr till showerna. Det säljs även biljetter till repetitionerna. Räkna med att det kommer vara extremt svårt att få tag på biljetter, men visst är det värt ett försök.

Eftersom det ännu är oklart hur många som egentligen kommer att få plats i arenan under semifinalerna/finalen kommer man börja med att släppa ett visst antal biljetter, för att senare öppna ytterligare försäljning av biljetter. Mer info om biljetter finns här.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen