Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Låtsläpp i Schweiz (uttagning till Eurovision 2013)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Nu är de första låtarna i Schweiz uttagning till Eurovision Song Contest 2013 i Malmö släppta.

Det gäller låtarna som är inskickade till det tyska tv-bolaget SF och deras internet-uttagning där sedan totalt fyra låtar kommer att röstas vidare till den tv-sända nationella finalen den 15 december. Tryck här för att lyssna på låtarna.

Det släpps hela tiden nya låtar på löpande band så kolla in med jämna mellanrum. Mellan 1 september – 1 oktober kan man ladda upp bidrag på SF:s hemsida.

Sitter du på en bra låt och vill tävla för Schweiz i Eurovision? Det är nämligen fullt möjligt. Läs mer här för att kolla upp regelverk och hur man laddar upp låtar.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen