Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Deadline att skicka in bidrag till Melodifestivalen 2013

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2013. På tisdag den 18/9 kl 09.00 är det “deadline” för inlämning av bidrag till Melodifestivalen 2013.

Är just du som läsare intresserad av att vara med? Då ska du kika in här hur man går till väga.

LYCKA TILL!

 

Likt de två senaste åren är uppdelningen i startfältet delat mellan en jury och SVT. Juryn väljer ut 15 bidrag från den antagning som just nu pågår och sedan väljer SVT själva ut 15 bidrag från specialbeställningar från låtskrivare och artister. Två jokrar ges plats i tävlingen; den ena blir vinnaren av Allmänhetens tävling (f.d. webbjokern) som utses av urvalsjuryn och den andra är Terese Fredenwall, vinnare av Svensktoppen nästa 2012, som får ett nytt bidrag från SVT:s kvot av bidrag.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen