Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Nya aktuella singlar av Eurovision-releterade artister (juli 2012)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Så här under sommaren släpper många artister nya singlar, och här bjuder vi på några av de Eurovision-relaterade artisterna som nyss gjort detta.

 

norway_smallTone Damli (Norge)

Den norska sångerskan Tone Damli, som 2009 kom på andra plats i den norska uttagningen till Eurovision Song Contest i Moskva med låten “Butterflies” har gjort en duett ihop med vår svenska stjärna Eric Saade. Riktigt snygg video med två snygga karaktärer.a Tone har tidigare släppt en riktigt bra låt, “Look back”.

 

 

ireland_smallJedward (Irland)

De två populära irländska tvillingbröderna (Jedward) har släppt en mer mogen upplaga än deras två tidigare ESC-bidrag “Lipstick” och “Waterline”.

 

 

norway_smallTooji (Norge)

Årets norska ESC-representant Tooji kom på sista plats i finalen, men både han och låten “Stay” var oerhört populär bland fans runt om i Europa. Nu har han släppt en ny singel.

 

cyprus_smallIvi Adamou (Cypern)

Och när vi ändå är igång med ESC-releterade singlar, så får ni inte missa Ivi Adamou’s singel “Voltes St Asteria” Den är inte släppt nyligen, men en väldigt skön partylåt/sommarhit.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen