Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Loreen ersätter ABBA – på Arlandas Flygplats

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Segern i Baku har gjort Loreen stor. Så stor att hon nu tagit plats i “Stockholm Hall Of Fame” på Arlanda Flygplats.

Tillsammans med andra kända svenskar har Loreen fått sitt porträtt på väggen i ankomsthallen på Arlandas utrikesterminal. Hennes porträtt har tagit över platsen där ABBA tidigare har hängt.

Den f.d. ABBA-medlemmen Benny Andersson begärde att bilden skulle bytas ut då han sägs vara missnöjd med Slussens framtida utformning i Stockholm. Benny är med i ett projektet som är emot Slussen-bygget.

Loreen har verkligen satt Sverige på kartan med sin ESC-seger i våras.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen