Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2012: Repetitionerna är i full gång

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


bakurep

Ryssland repeterar på scenen. Foto: Juergen Buerning/Radio International.

EUROVISION 2012. Baku Crystal Hall står redo för Eurovision Song Contest 2012 och ländernas delegat har börjat anlända. Idag anlände vår svenska Loreen som imorgon står på scenen för första gången och framför sin “Euphoria” inför pressen.

Repetitionerna inleddes i söndags och pågår hela veckan ut.

På tisdag är det dags för den första semifinalen och två dagar senare tävlar Sverige i den andra semifinalen. I den stora finalen, lördagen den 26 maj tävlar tjugo kvalificerande länder från semifinalerna inklusive värdlandet Azerbajdzjan och big-5 (Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien & Tyskland).

Av tidsskäl har vi i Panelen även i år valt att inte rapportera om repetitionerna. Men vi kommer att delge topplistor och favoriter så när sändningsveckan väl är här!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen