Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Loreen hoppar av – Danny representerar Sverige

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2012. Loreen som haft stora röstproblem ända sedan finalen den 10 mars och nu har problemen blivit så stora så att hon har valt att hoppa av Eurovision i Baku.

Redan i Melodifestivalen hade hon stora problem och tvingades genomföra låten playback! Nu har problemen förvärras ordentligt. Hon skulle vara med i tv-programmet “Robins” igår men tvingades tacka nej på grund av att rösten svajade.

“När jag inte kan göra mitt bästa vill jag inte representera Sverige” säger Loreen till Extrabladet.se.
Istället blir det tvåan Danny som kommer representera Sverige i Baku i maj. Låten han tänker framföra är fjolårets succe “In the club”. Danny säger till Aftonpressen “Vi har hunnit kasta dräkterna och då blir “Amazing” inte lika spektakulär”.

Nu är den stora frågan hur ska det gå för Danny? Kommer vi skicka Loreen nästa år? Dessa frågor är obesvarade och vi hoppas få svar på dem snart.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen