Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Edward af Sillén och Gina Dirawi kommenterar Eurovision 2012 för SVT

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Det blir Gina Dirawi och Edward af Sillén som ska kommentera Eurovision 2012 i Baku för SVT.

För Edward är de fjärde gången, tidigare gånger har han haft Shirley Clamp (2009), Christine Meltzer (2010) och Hélène Benno (2011) som bisittare bredvid sig. Det blir första gången för Gina som kommentator.

Edward säger till svt.se/melodifestivalen att det var något av det roligaste han har gjort. På frågan vilka bidrag han gillar säger han “Norge är skitbra, Ryssland är jätteroligt, Serbien skickar en ballad som är fantastisk, Ungern har en jättebra poplåt, Cypern skickar äntligen något bra och Irland är bra igen”.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen