Edward af Sillén och Gina Dirawi kommenterar Eurovision 2012 för SVT


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

ginaedward

Dessa två ska guida oss genom Eurovision i maj. Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Det blir Gina Dirawi och Edward af Sillén som ska kommentera Eurovision 2012 i Baku för SVT.

För Edward är de fjärde gången, tidigare gånger har han haft Shirley Clamp (2009), Christine Meltzer (2010) och Hélène Benno (2011) som bisittare bredvid sig. Det blir första gången för Gina som kommentator.

Edward säger till svt.se/melodifestivalen att det var något av det roligaste han har gjort. På frågan vilka bidrag han gillar säger han “Norge är skitbra, Ryssland är jätteroligt, Serbien skickar en ballad som är fantastisk, Ungern har en jättebra poplåt, Cypern skickar äntligen något bra och Irland är bra igen”.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen